Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

24 mei 2008
instagram

Na Hernan Losada verlaat ook Gustavo Colman het Kiel. De 23-jarige Argentijnse middenvelder tekende een contract voor vijf seizoenen bij de Turkse middenmotor Trabzonspor. Germinal Beerschot strijkt voor Colman 2,8 miljoen euro op. Losada trekt naar Anderlecht voor ruim een miljoen euro.

Gustavo Colman kwam het voorbije seizoen in achttien competitiewedstrijden in actie. In zijn eerste seizoen lukte hij vier goals in 28 duels. Colman had nog een contract tot medio 2011.

Germinal Beerschot en Colman gingen niet op een eerste aanbieding van Trabzonspor. Toen de ex-club van Jean-Marie Pfaff en Urbain Braems met meer geld kwam aandraven, gingen beide partijen overstag.

De supporters van Germinal Beerschot zijn teleurgesteld. Hun favoriete club zette een stap vooruit (vijfde plaats), maar moet nogmaals een aantal sterkhouders laten gaan. Volgens voorzitter Jos Verhaegen moest de club deze spelers wel laten gaan. De zoektocht naar vervangers is ingezet.

Na Losada ook Colman weg
Dosunmu blijft bij G. Beerschot
GBA praat met Khalilou Fadiga

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

J. De Backer op 5 juni om 10:47
Als supporter ben ik zeker niet blij met het weggaan van Losada en Colman. Maar met de komst van Svetlicic, Kpaka, Ferrara en Munyaneza en Fadiga kan ik ook niet blij zijn. Komt er ook nog VERSTERKING a.u.b. ?
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

haYci op 25 mei om 13:36
trabzonspor middenmoter ga fietse jongen trabzonspor komende jaar kampioen..
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

schumi op 25 mei om 01:25
ik vertrouw JV ; hij zal op de juiste plaatsen gaan zoeken !!!! hij heeft ons toch elk jaar gezonder gemaakt financieel en toch elk jaar sportief verbeterd, Als Ajax hier nog had gerweest he dan was er van GB geen sprake meer , dankzij JV en zijn kennis van zaken. staan we nu sterker dan ooit tevore. ik geloof in de jos, hij laat GB nooit in de steek !!!!
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

24 mei om 21:18
iedereen focust zich altijd op colman en losada ma de beste bij GBA is nog altijd ederson die valt ni zo hard op ma elke match da hij er ni was speelde zuh rotslecht
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

schumi op 24 mei om 21:08
ik verwacht persoonlijk wel veel van kpaka , hij heeft bij roeselare voor meer dan de helft van de goalen van dissa de assist verzorgd en heeft er zelf een 5tal gescoort en roeselare denkt nu niet metteen aan aanvalle he !!! denk dat hij zich terug gaat bewijzen bij GB . Ben daar zelfs zeker van !!!!!!!!!! Geminal Beerschot for life
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

KBVAV op 24 mei om 20:09
Dat Losada vertrekt, is onvermijdelijk, maar van Colman vind ik het dubbel erg want die heeft echt nog groeimarge. Als hij zijn afstandsschoten en vrije trappen nog wat kan bijschaven kan hij een nieuwe Zetterberg worden met betere technische kwaliteiten. Hier had Germ. Beerschot volgens mij volgend jaar nog veel méér geld kunnen vangen. Ik weet wel dat dat een risico zou geweest zijn. Alles is trouwens vergankelijk, weet ook de familie Sterchele.
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

schumi op 24 mei om 18:47
Dalmat in een betere ploeg als bergen kan ook heel mooie dingen verwezenlijken, dat deed hij zelfs bij bergen al !!!! laat hem maar naar GB komen, vind hem geen slechtere voetballer dan Losada..
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

ne kakker op 24 mei om 18:29
goe verdiend ratte
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

24 mei om 17:02
pfff, veel te veel geld voor Colman
is bijlange niet zo goed als Losada.
serieus overroepen
gaan we volgend jaar niet missen
voetbal

Re: Colman brengt GBA 2,8 miljoen op

pieter van der vreken op 24 mei om 15:42

Mannekes, die Colman en osade dat zijn goeie spelers he, echt waar he. Toch wil ik ze eens zien draaien bij Anderlecht en Trabzonspor... Ik vind het wel spijtig dat ze we moesten. Nu zou ik Fadiga van Gent halen om nog iets op het middenveld te hebben.

1 2
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes