Na Mbemba ook geen Sels bij Anderlecht?

13 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht hoopt Matz Sels definitief over te kunnen nemen van Newcastle United en stelde The Magpies een package deal voor, met Chancel Mbemba. Maar het spel zit op de wagen.

Newcastle United heeft Sels en Mbemba niet meer nodig. Dat betekent echter niet dat ze voor een zacht prijsje mogen vertrekken. The Magpies betaalden drie jaar geleden 12 miljoen euro voor Chancel Mbemba (aan Anderlecht) en 6,6 miljoen euro voor Matz Sels.

Een deal leek in de maak, met Newcastle United als grote verliezer op financieel vlak. Maar in het voetbal kan het tij snel omkeren. FC Porto biedt meer dan 4 miljoen euro voor Chancel Mbemba en de verdediger trekt liever naar Portugal dan terug naar de Pro League.

Anderlecht dreigt nu ook Matz Sels door de vingers te zien glippen. Een streep door de rekening van Marc Coucke en Luc Devroe, die bij de start van de voorbereiding voor tachtig procent klaar wensten te zijn met het huiswerk.

Mogelijk komt Hendrik Van Crombrugge zo terug meer in beeld als nieuwe doelman. Anderlecht heeft nog Frank Boeckx en legde Thomas Didillon (OFFICIEEL: Nieuwe doelman voor Anderlecht) vast.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes