STVV-voorzitter rekent op geduld en vertrouwen

13 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Meedraaien in de linkerkolom en liefst zo snel mogelijk Europees voetbal meepikken, zo klonk de ambitie bij STVV. Terwijl het transfers rekent bij de meeste andere clubs regeert de rust boven Stayen. Stilte voor de storm?

Dat er minder huurlingen zouden overblijven, dat werd op gejuich onthaald bij de fans. Maar dan moeten er wel meer dan een handvol nieuwe spelers bijkomen. Ook als STVV volgend seizoen mee wil draaien in de linkerkolom.

Voorlopig blijft het koffiedik kijken. Duckens Moses Nazon (Wolverhampton) en Ibrahima Sory Sankhon (Horoya) zijn komst, maar hun transfer is nog niet officieel.

"Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Benieuwd naar het nieuwe STVV? Benieuwd naar het nieuwe Stayen? Een nieuwe start zorgt immer voor vele vragen, nieuwsgierigheid en vooral hoge(re) verwachtingen", stelt voorzitter David Meekers.

"Mag ik jou geruststellen? Er wordt immers hard gewerkt om samen met onze Japanse vrienden op elk vlak vooruitgang te boeken, stap voor stap, maar gestaag. We hopen sportief niet alleen tegen de grote ploegen maar ook tegen de kleine te scoren en niet alleen thuis maar ook uit.  Een performant team zal hiertoe vorm worden gegeven."

Bij de start van de voorbereiding klaar zijn met het huiswerk, dat wordt moeilijk. Op 28 juli moet het nieuwe STVV er zeker staan. Wie de start mist, loopt vaak een heel seizoen achter de andere ploegen aan. Met een thuismatch tegen Cercle Brugge en een trip naar rivaal Racing Genk gaat het meteen om de knikkers.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes