OFFICIEEL: Kasmi naar Beerschot Wilrijk

13 juni 2018
instagram
© JM
Faysel Kasmi keert terug naar het Kiel. De 22-jarige Antwerpenaar krijgt er, na minder geslaagde avonturen bij Standard en Omonia Nicosia, de kans om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

De technisch vaardige middenvelder was zes jaar jeugdspeler bij Beerschot en trok daarna naar de JM Guillou-academie, die verbonden was aan Lierse SK. Op zijn achttiende debuteerde hij er in de eerste ploeg.

Kasmi trok naar Standard, naar het Cypriotische Omonia Nicosia, keerde terug naar Lierse en ging in januari 2018 zijn geluk beproeven in Ierland. Bij Waterford liep het goed.

Waterford is een sterke reeks aan het neerzetten en klom op naar de derde plaats. Ondanks het feit dat de Ierse competitie nog loopt, komt Kasmi met onmiddellijke ingang naar KFCO Beerschot Wilrijk.

"Stijn Vreven is overtuigd van het talent van Kasmi en we kregen ook positieve feedback van onze techniektrainer Karim Bachar", stelt Jan Van Winckel, hoofd van de technische commissie."Hij kent Faysel Kasmi als een uitstekende en leergierige prof. Daarom wilden we de Antwerpenaar een kans geven en ondertekende hij een prestatiecontract voor 1 jaar."

"Ik ben hier klaar voor. Ierland heeft dan niet de meest hoogstaande competitie, ik werd er mentaal veel sterker", juicht Faysel Kasmi. "Bovendien voelt dit als thuiskomen aangezien ik Antwerpenaar ben en jeugdspeler was bij Beerschot. Een gesprek met Stijn Vreven heeft me helemaal overtuigd. Wij gaan samen naar 1A."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes