Slecht stadionnieuws voor RSC Anderlecht

13 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Marc Coucke verklapte in het programma Pano dat Neepede een uitstekende piste zou zijn voor een nieuw stadion voor Anderlecht. De lokale politici lieten prompt weten dat Anderlecht jaren te laten kwam. Er waren andere plannen in ontwikkeling. Dat blijken geen loze woorden te zijn.

"De gemeente Anderlecht heeft de stedenbouwkundige vergunning voor een sport- en feestzaal aan het Jesse Owensstadion goedgekeurd. RSCA-voorzitter Marc Coucke zal het niet graag zien gebeuren, want de zaal komt op de plek waar hij een gloednieuw voetbalstadion wil neerzetten", meldt Bruzz.

"De goedkeuring is goed nieuws voor de recreatieve sporters, maar overbuur RSC Anderlecht zal het minder waarderen, als eigenaar van de gronden langs de andere kant van de straat. Daar liggen voetbalvelden voor de jeugdploegen van Anderlecht, de Yeti Ski, en ook hockeyvelden waar paars-wit de hand op zou kunnen leggen."

"Met de bouw van de sportzaal zet de gemeente Anderlecht Coucke een stevige pad in de korf. Om het stadion te bouwen op die plek is vooral ruimte nodig."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes