TunesiŽ kijkt uit naar clash met Rode Duivels

19 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na een vroege treffer van Harry Kane benutte Ferjani Sassi een strafschop. TunesiŽ leek op weg naar een eerste punt op het WK 2018, maar in de extra tijd scoorde Kane een tweede keer voor Engeland. Een ijskoude douche voor de TunesiŽrs.

"Ik heb er vertrouwen in dat we de volgende keer nog beter voor de dag komen", stelde bondsocach Nabil Maaloul na afloop "Het klopt dat zij de wedstrijd domineerden, maar ze hebben met Dele Alli, Jesse Lingard en Raheem Sterling ook uitstekende spelers Ė en vergeet natuurlijk Kane niet."

"Ze waren in staat een paar keer door onze verdediging heen te komen. Het feit dat we onze keeper moesten vervangen, hielp ook niet mee. Dat verstoort je spelers zeker."

Toch hield TunesiŽ lang stand. "We hebben het geweldig gedisciplineerd gedaan. De Engelsen hebben een heel sterk gecoŲrdineerd team, maar wij deden het ook goed. Het klopt dat we weinig kansen hebben gecreŽerd,  dat zal in de toekomst van dit tornooi beter moeten. Maar de concentratie en discipline moeten we vooral blijven volhouden."

Zaterdag is het BelgiŽ-TunesiŽ in Moskou. De bal gaat om 14 uur aan het rollen. Als BelgiŽ en Engeland (tegen Panama) winnen, zijn de twee ploegen voor de volgende ronde al bekend.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes