Pakte Hazard Lukaku onterecht aan?

19 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na een zwakke eerste helft wisten de Rode Duivels Panama toch nog aan de kant schuiven met 3-0. Eden Hazard vertelde na afloop dat hij tijdens de rust een belangrijke boodschap had voor Romelu Lukaku.

Hazard beweeerde dat hij Lukaku had moeten wakkerschudden bij rust. Peter Vandenbempt vindt dat niet helemaal terecht.

"Na de match vond ik het wel frappant dat Hazard openlijk toegaf dat hij tijdens de rust Lukaku had terechtgewezen, omdat die zich verstopte en België zo maar met 10 man speelde. Na zo’n prestatie zou ik dat (Hazard zijnde) niet gedaan hebben over iemand die na een moeilijke eerste helft wel 2 keer heeft gescoord", klonk het bij Sporza.

Vandenbempt meent dat Hazard de hand vooral in eigen boezem moet steken. "Er ging een soort sloomheid van Hazard uit. Maar in de eerste helft vond ik dat van alle Rode Duivels. Ze misten dynamisme, verbetenheid, spelvreugde en enthousiasme. En dat was ook het geval bij Eden Hazard. Ik las dan dat Hazard betrokken was bij de 3 doelpunten. Bij de eerste goal sprong hij ergens, het tweede doelpunt was vooral de klasse van De Bruyne met een sleepbeweging en de pass buitenkant voet naar Lukaku."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes