Contract Vinck (ex-Lierse) al ontbonden door Lommel

20 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Lommel SK tracht zich goed te wapenen voor de strijd in de Proximus League. De promovendus stelde Jonas Vinck voor als nieuwe kracht. Maar die overeenkomst is ontbonden.

De 22-jarige verdediger liep bijna een jaar geleden een letsel aan de meniscus op. Er doken complicaties op, die bijna zijn been en zelfs zijn leven kostten. Gelukkig braken er terug betere tijden aan en Jonas Vinck dook in de play-offs terug in de selectie van Lierse op.

De Pallieters legden echter de boeken neer en Vinck kon in dezelfde reeks actief blijven bij Lommel SK. Het draait echter anders uit.

"Met spijt moeten wij melden dat de bijkomende medische testen hebben aangetoond dat Jonas volledig hersteld is van zijn opgelopen kwetsuur, maar hij nog niet klaar wordt geacht om de voorbereiding aan honderd procent aan te vatten", klinkt het aan de Gestelsedijk.

"Omdat dit voor de club een belangrijk seizoen wordt, waarin we zoveel mogelijk risico's willen uitsluiten, hebben beide partijen besloten de bestaande overeenkomst op te schorten."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes