Bondscoach Engeland naar het ziekenhuis

21 juni 2018
instagram
Gareth Southgate maakte van de vrije dag gebruik om wat te hardlopen. De bondscoach van Engeland liep daar echter een schouderblessure bij op.

Een ziekenwagen moest hem komen halen voor een operatie in het ziekenhuis. Na de ingreep was Southgate op tijd terug om aan de schuiven voor het avondeten.

De Engelsen spelen zondag tegen Panama. Op donderdag 28 juni volgt het derde en laatste duel in de groepsfase tegen de Rode Duivels.

Niet juichen bij een goal

"De dokter heeft me duidelijk gemaakt dat springen voorlopig geen optie is", vertelt Southgate, die zijn rechterarm in een zogeheten sling heeft, in gesprek met Engelse media.

"Ik zal onze doelpunten niet meer zo atletisch kunnen vieren. Het was de bedoeling dat ook de medische staf een relaxte dag zou hebben, maar ik heb ze toch weer werk bezorgd', erkende Southgate. “Gelukkig waren ze er snel en ze hebben me geweldig geholpen."

"Het is beter dat ik dit heb dan mijn spelers. Al baal ik wel een beetje, omdat ik op weg was naar een persoonlijk record op de tien kilometer."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes