Kevin De Bruyne laat vrouw en kind thuis

21 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Op het EK 2016 was er geen bezoek voorzien voor de vrouwen en kinderen van de Rode Duivels. Onder meer Kevin De Bruyne - toen pas papa geworden - had het daar moeilijk mee. Roberto Martinez voorziet wel een familiemoment op het WK 2018.

De Rode Duivels komen zaterdag in Moskou in actie tegen Tunesië. Met veel familieleden van de spelers in de tribunes. Zondag is er een barbecue voorzien met een 170-tal gasten: de spelers, de technische- en medische staf, bondsleiders, familieleden.

Eden Hazard kan dit weekend wat tijd doorbrengen met zijn vrouw en twee kinderen. Dries Mertens krijgt bezoek van Kat Kerkhofs.

Toby Alderweireld, Mousa Dembélé en Kevin De Bruyne laten hun familie niet naar Moskou overkomen.

"Ik zou ook graag vrouw en kind zien, maar we hebben het nu eenmaal anders beslist", citeert Het Nieuwsblad de speler van Manchester City. "Onder andere omdat ik mijn zoon niet die vliegreis wil laten maken."

"Of ik me eenzaam zal voelen? Ik heb me daar al lang mee verzoend. We zullen een keer meer telefoneren. Iedereen neemt de beslissing wat best is voor zijn familie. Dat heb ik ook gedaan."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes