Beckham gelooft niet in finaleplaats Rode Duivels

21 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Op de eerste speeldag pakte BelgiŽ drie punten, meerdere andere grote ploegen deden dat niet. David Beckham is verheugd met de driepunter van Engeland tegen TunesiŽ en verwacht ook veel van ArgentiniŽ. De voormalige middenvelder blikt vooruit.

De Rode Duivels strandden zowel op het WK 2014 als het EK 2016 in de kwartfinales. Eden Hazard en zijn ploegmaten tonen nu veel meer honger. Ze realiseren zich dat het nu of nooit zal zijn, voor een aantal spelers.

David Beckham verwacht BelgiŽ niet in de finale. "Ik denk dat het Engeland tegen ArgentiniŽ zal worden", voorspelt de voormalige Engelse international op een evenement in China.

"Dat ik Engeland erbij haal is natuurlijk niet objectief. Ik hou van mijn land. Ik ben zeer blij met hun prestatie in de eerste match (TunesiŽ 1-2), nvdr.). Maar het is een jonge ploeg, die niet veel ervaring heeft op zo'n kampioenschap. Het vervolg van het WK wordt zwaarder en zwaarder, want er zijn veel goede ploegen van de partij."

Beckham gelooft overigens in China, dat er nu niet bij is. "Ze kunnen een topland in het voetbal worden, maar dat vraagt grote investeringen en veel werk. Ze zijn op de goede weg."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes