Van Holsbeeck over Deschacht en Antwerp

23 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Geen Herman Van Holsbeeck meer bij Anderlecht. Ook geen Olivier Deschacht meer. De 37-jarige verdediger wil echter nog graag een jaar verder doen als profvoetballer. Toeval of niet, Deschacht werd met Van Holsbeeck bij Antwerp gespot.

Francky Dury ziet Olivier Deschacht graag bij Zulte Waregem belanden. Deschacht is transfervrij, Belg en heeft een pak ervaring op zak. Hij kan bij KV Kortrijk aan de slag, met zijn voormalige ploegmaat Glen De Boeck als trainer.

Of wordt het Antwerp FC? Van Holsbeeck bevestigt tegenover Het Laatste Nieuws dat er iets speelt.

"Ik ken Olivier al meer dan vijftien jaar. Hij is op zoek naar een club, ik heb goede banden met de sportieve leiding van Antwerp. Waarom zou ik dan niet helpen, als ik daar de mogelijkheid toe heb? Het is een vriendendienst. Zoek er niet te veel achter."

Bij de Great Old is Luciano D'Onofrio sportief directeur. Van Holsbeeck loodste D'Onofrio bijna naar een bestuurszetel bij Anderlecht.

Speelt Olivier Deschacht binnenkort bij Antwerp, Zulte Waregem of KV Kortrijk? Het antwoord zal niet lang op zich laten wachten want de ploegen zijn aan hun voorbereiding begonnen op het nieuwe seizoen.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes