Martinez: "Dat verdienen mijn spelers niet"

11 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De Rode Duivels botsten in de halve finale op een verdedigend spelend Frankrijk (1-0). Dat smaakt zuur. Er zat meer in. Roberto Martinez is trots op zijn spelers en wil nog voluit voor de derde plaats strijden.

In die kleine finale wacht zaterdag Kroatië of Engeland. "We stappen met opgeheven hoofd van het veld", zegt Martinez tegen Sporza. "Ik kan niet meer vragen van mijn spelers. De ontgoocheling is uiteraard heel groot, maar we moeten die proberen weg te spoelen. We spelen nog één wedstrijd en willen het WK graag met een positieve noot afsluiten. Mijn spelers verdienen het niet om met een negatief gevoel naar huis te gaan."

België beet zich stuk op de verdedigende Fransen, waar Samuel Umtiti het enige doelpunt maakte. "Het was een gesloten wedstrijd. Jammer genoeg voor ons heeft Frankrijk het verschil gemaakt op een stilstaande fase."

"Een detail heeft de wedstrijd beslist. We hebben tot de laatste snik gevochten om weer in de wedstrijd te komen. Je hebt ook wat geluk nodig, met een bal die misschien eens goed valt in de zestien."

"In voetbal heb je altijd een winnaar en een verliezer", besluit de Spaanse bondscoach van de Rode Duivels.

{banner keyword=3D Puzzels

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes