"Geen enkele spits doet het nu beter"

11 juli 2018
instagram
Harry Kane was de beste doelschutter in de Premier League en lijkt ook op het WK 2018 bovenaan te eindigen. Harry Redknapp was een tijdlang trainer van Kane bij Tottenham Hotspur.

"Ik dacht niet dat hij de beste spits van de wereld zou worden, wat hij nu wel is. De beste aanvalsleider van de wereld. Ik zie niemand, die ook een pure spits is, die beter is dan hij", stelt Harry Redknapp tegenover Sky Sports.

Kane was op het WK al goed voor zes doelpunten. Redknapp: "Ik heb wel altijd gedacht dat hij een goede speler zou worden, een Premier League-speler. Hij had een geweldige instelling. Maar om dan te bereiken wat hij nu voor elkaar heeft gekregen, toen ik wegging bij Tottenham had ik dat nooit verwacht."

"Hij is gewoonweg geweldig geweest en zijn zelfvertrouwen is alleen maar gegroeid. Hij gelooft in zichzelf en hij is een geweldige gozer. Wat hij tot nu toe heeft bereikt is geweldig. Hij traint op de juiste manier, hij werkt hard. Hij is een modelprof. Je zal nooit iets slechts over hem lezen. Hij leeft zijn leven, is bij zijn familie, speelt een beetje golf. Hij gaat niet de hele nacht op stap. Hij is echt een goede jongen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes