Degryse voorspelt vijf nieuwkomers bij de Rode Duivels

16 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Het WK is ten einde en het is nu al vooruitkijken naar het EK 2020. Marc Degryse verwacht de komende jaren een vijftal nieuwe spelers bij de Belgen.

Jongens als Andreas Pereira, Leandro Trossard, Zinho Vanheusden en een aantal anderen krijgen de kans om zich de komende maanden in de kijker van Martinez te spelen. Degryse liet zich uit over de toekomst van de Rode Duivels en hij verwacht niet al te veel grote wijzigingen.

"Tielemans is dan weer de eerste kandidaat om vanuit de nieuwe generatie op zoek te gaan naar een basisplaats. Enkel op de flanken moeten we nieuwe jongens zoeken. Daar zijn we wat kwetsbaar. Thorgan Hazard kan dat misschien - ook al zie ik hem eerder als een aanvaller. Het moet iemand zijn met een grote motor die heel die flank kan bestrijken. En mochten er achterin toch wat spelers afhaken, dan moeten we hopen dat er anderen opstaan. Maar al bij al denk ik niet dat er bij de kern van 2020 tien nieuwe namen gaan zitten. Een vijftal, maximum", zei hij aan Het Laatste Nieuws.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes