Vreven is zeer tevreden: "Heel wat kwaliteit"

16 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
KFCO Beerschot Wilrijk is misschien wel d grote favoriet voor de titel in Eerste Klasse B. Trainer Stijn Vreven is alvast zeer tevreden met de kwaliteit in de spelersgroep.

"Deze groep heeft heel wat kwaliteit in zich, wat mij veel wisselmogelijkheden geeft en voor een gezonde concurrentiestrijd zorgt. Nee, een basiselftal heb ik op dit ogenblik nog niet in gedachten. We werken stap voor stap verder naar de competitiestart toe en ik denk daarbij niet zozeer aan een typeploeg maar eerder aan startspelers. En daaruit zullen we uiteindelijk een soort basiselftal distilleren", zegt hij op de website van de club.

Vreven kreeg er met spelers zoals Jorn Vancamp, Loris Brogno en Dante Vanzeir heel wat talentvolle spelers bij. De kern is breed en dat is volgens Vreven een zeer goede zaak.

"KFCO Beerschot Wilrijk heeft een uitgebreide groep ter beschikking van zesentwintig A-kernspelers met daarbovenop ook nog eens een handjevol jonge beloften. En ieder van hen geeft een gedreven indruk, werkt keihard n staat open voor onze manier van spelen. Verder proberen we allemaal het niveau telkens een beetje meer op te krikken. Bovendien integreren de vele nieuwelingen zich prima. Op die manier worden we stilaan een hechte groep die collectief denkt."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes