STVV speelt gelijk tegen Olympiakos

18 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
STVV boekte in de voorlaatste oefenmatch op de start van de competitie een gelijkspel tegen het Griekse Olympiakos Piraeus. Duckens Nazon bracht de Kanaries vroeg op voorsprong.

Deze oefenpartij werd afgewerkt in het Mijnstadion in Beringen. Duckens Nazon scoorde op aangeven van Roman Bezus. Alexander De Bruyn liet twee keer een mooie doelkans onbenut.

In de slotminuten lukte Miguel Guerrero de gelijkmaker. Bij die fase ging doelman Lucas Pirard in de fout, al gaf die na de match aan verblind te zijn door de zon.

Marc Brys begon met deze elf: Pirard, De Norre, Tomiyasu, Garcia, De Sart, De Petter, Botaka, Bezus, De Bruyn, Ceballos, Nazon. Antunes nam de plaats van De Norre in na de rust. Janssens (65' Nazon), Acolatse (65' Ceballos), Mmaee (72' Tomiyasu) en Bourard (81' De Sart) vielen na het uur in.

Olympiakos: Giannotis, Miranda, Pardo (75’ Bouchalakis), Nikolaou (46’ Vukovic), Manos (75’ Lazaros), Koutris (63’ Tsimikas), Masouras, Romao (75’ Fortounis), Camara, Androutsos (75’ Guerrero), Vrousai.

STVV oefent zaterdag nog tegen reeksgenoot Excel Moeskroen, opnieuw in Beringen. Volgende week start de Pro League voor de Kanaries met een thuismatch tegen promovendus Cercle Brugge.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes