Brys doet oproep aan het bestuur van STVV

20 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
STVV lijkt nog niet klaar te zijn voor het nieuwe bestuur en vooraan heeft STVV nog nood aan versterking. Trainer Marc Brys is dan ook van mening dat de kern niet compleet is.

"Het is moeilijk om nu al de verwachtingen van het nieuwe seizoen vast te leggen. De kern is niet volledig. Ik kan daar nu nog geen uitspraken over doen. De ambitie is afhankelijk van de kwaliteit van de spelersgroep. Ik hoop natuurlijk dat we hoger zullen eindigen dan de twaalfde plaats, maar op dit moment kan ik dat ook niet inschatten. Er moeten nog nieuwe spelers komen om de kern compleet te maken", zei hij aan Het Nieuwsblad.

STVV denkt nog steeds aan Chuba Akpom van Arsenal. Die werd vorig jaar al gehuurd en de Kanaries hopen hem te houden, al is er wel nog concurrentie van andere ploegen.

Brys mocht tot dusver deze spelers al verwelkomen: Duckens Moses Nazon (Wolverhampton) - Alexander De Bruyn (Lommel SK) - Elton Acolatse (Club Brugge) - Thallyson Augusto Tavares Dias (Novorizontino) - Samy Mmaee (Standard) - Takahiro Sekine (Ingolstadt) - Pol Garcia Tena (Juventus) en Hamza Massoudi (Standard).

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes