Na Legear willen nog twee sterkhouders weg bij STVV

20 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
De fans van STVV maken zich grote zorgen en die worden alleen maar groter. Jonathan Legear wil graag naar Antwerp en er azen nog twee ervaren spelers op een vertrek.

Legear en ook Jorge Teixeira zijn niet te spreken over de aanpak van Marc Brys, die zwaar traint, en willen weg. Beiden kregen vorig jaar meermaals rust om zo blessures te vermijden. Een aanpak die bij de twee loonde, want zij speelden een sterk seizoen. Dat meldt Het Belang van Limburg.

De spelers zijn bovendien ook niet te spreken over de beloftes van het nieuwe bestuur die niet werden ingelost. De transfers kunnen hen niet overtuigen en Teixeira en Legear zien PO I met deze kern niet zitten. Legear wil naar Antwerp en Teixeira lokte ook al veel interesse. STVV wil voorlopig niet meewerken aan een overgang.

En dan is er nog Roman Bezus. Hij ligt nog één jaar onder contract, maar hij wil een beter contract. Legear en De Petter kregen al een verlenging en STVV deed Bezus al twee keer een voorstel, maar die vond het voorstel twee keer te laag. Als de situatie niet wijzigt, zal de speler aansturen op een vertrek.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes