AA Gent ziet bod van 2,5 miljoen euro geweigerd worden

20 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
AA Gent wil er nog een verdediger bij en de Buffalo's legden een bod van 2,5 miljoen euro neer bij FC Groningen, maar die club legde dat naast zich neer.

Gent lijkt dus naast de komst van de Nederlandse verdediger Mike te Wierik te grijpen. "We hebben de poot stijf gehouden. Het ging om heel veel geld. Voor een club als FC Groningen blijft dat altijd een lastige afweging, maar ons sportieve belang en onze ambities gaan boven alles. Dat hebben we in deze kwestie uiteindelijk ook de boventoon laten voeren", stelt algemeen directeur Hans Nijland in Dagblad van het Noorden.

Toch kan AA Gent nog altijd proberen om een hoger bod neer te leggen, want Groningen laat toch een kleine opening om te onderhandelen.

"Zeg nooit nooit, maar we zijn naar Gent, naar Te Wierik en naar zijn zaakwaarnemers, de gebroeders Eijkelkamp, hartstikke duidelijk geweest: Mike is niet te koop. We zijn doorlopend met elkaar in contact geweest hierover. Hij kon zich met name financieel enorm verbeteren, maar hij heeft zich in deze een honderd procent professional getoond en ons verzekerd vol voor FC Groningen te blijven gaan."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes