Antwerp spreekt grote ambities uit

20 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Royal Antwerp FC greep vorig seizoen net naast een plaats in Play Off I en voorzitter Paul Gheysens is zeer ambitieus voor dit seizoen.

"De ambitie is eenvoudig. Wij gaan voor Europees voetbal. In zo'n stad, met zo'n club is er zoveel potentieel om uitgedragen te worden. Er is geen enkele reden om niet voor Europees voetbal te gaan. Dat moet onze ambitie zijn", zei hij aan RAFC TV.

Vorig seizoen gebeurden er zeer veel transfers, dit seizoen bleef het een stuk rustiger. Er zullen nog transfers volgen, maar Gheysens is zeer onder de indruk van manager Luciano D'Onofrio.

"De ploeg waarmee we vorig seizoen speelden, was een bouwwerf. Luciano D'Onofrio is een ongelofelijke man en hij is een zeer goede vriend geworden. Hij brengt de rust, het professionalisme en een ongelofelijk netwerk dat niemand anders heeft. We willen er graag iets groots van maken en hebben daar alle mensen voor. De ploeg is bijna klaar en samen met de stad, de spelers, de trainer en Luciano gaan we erin slagen er iets moois van te maken. Daar ben ik zeker van."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes