OHL kondigt nieuwe voorzitter aan

20 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Oud-Heverlee Leuven heeft een nieuwe voorzitter, dat maakte de club bekend via zijn website. CEO Paul Van Der Schueren verlaat de club.

"Oud-Heverlee Leuven kondigt vandaag de aanstelling aan van Vichai Srivaddhanaprabha als voorzitter van de club. De aanstelling van Khun Vichai maakt deel uit van de wijziging van de board of directors van de club. Dit gebeurt één jaar nadat zijn bedrijf King Power een meerderheidsaandeel nam in OH Leuven. Aiyawatt Srivaddhanaprabha, CEO van King Power, zal de rol opnemen van vice-voorzitter", maakte de club bekend.

OHL neemt na 15 jaar ook afscheid van Paul Van der Schueren. "De club is erg blij dat Chris Vandebroeck heeft toegestemd om een leidende rol te blijven spelen in de board of directors van de club. Paul Van Der Schueren stopt eind juli als CEO van OH Leuven. De board vindt het jammer dat de andere professionele bezigheden van Paul betekenen dat hij zich niet fulltime kan verbinden aan de club als CEO, dat is nodig in de volgende fase van de langetermijnstrategie van OHL. Het is een gezamenlijke beslissing die op een vriendschappelijke basis tot stand kwam tussen alle partijen en waarvan iedereen overtuigd is dat het best is voor de toekomst van Oud-Heverlee Leuven", maakte OHL bekend.

De club gaat nu op zoek naar een nieuwe CEO.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes