Anthuenis schuift twee titelkandidaten naar voor

22 juli 2018
instagram
© ww
Club Brugge pakte vorig seizoen de landstitel met Standard als nummer twee - en bekerwinnaar - en Anderlecht als derde. AA Gent strandde op de vierde plaats.

Bij Club bouwen ze verder op wat goed was, Standard haalde Michel Preud'homme terug en bij Anderlecht was het al een komen en gaan van spelers.

Dertig matchen en tien wedstrijden in Play-off 1, dan kennen we de nieuwe kampioen van België. Aimé Anthuenis verwacht dat het een tweestrijd wordt tussen Club Brugge en Anderlecht.

"Bij Anderlecht kan Vanhaezebrouck zich niet meer weg steken achter het gebrek aan spelersmateriaal. Met Dimata en Santini speelde TD Luc Devroe knap op de bal", stelt de voormalige bondscoach in De Zondag. "Voeg daar Musona aan toe en Anderlecht kan over een sterk spitsentrio beschikken."

"Bovendien kon Hein de ploeg in de voorbereiding naar zijn hand zetten. Coach zijn van Anderlecht betekent spelen voor de titel."

Club Brugge zat niet stil op de transfermarkt. Anthuenis ziet een belangrijke stoorzender voor de titelverdediger opduiken.

"Zij willen presteren in de Champions League terwijl ze niet ver van de eerste plaats zullen af zijn. Ik ben overtuigd dat coach Leko het nodige topmateriaal heeft en krijgt om te bevestigen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes