Anthony Vanden Borre terug in eerste klasse?

22 juli 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hij zette zichzelf buitenspel bij Anderlecht, trok naar het Congolese TP Mazembe en verklaarde even later voetbalmoe te zijn. Anthony Vanden Borre wou andere dingen in het leven doen. Even later mocht hij meetrainen bij Cercle Brugge, toen Frank Vercauteren er nog trainer was.

Vanden Borre mag zich melden bij KV Kortrijk! "Als hij fysiek in orde is en er echt zin in heeft, zou hij wel een plaats hebben in Kortrijk", stelt trainer Glen De Boeck bij Sportweekend. "Dat zou nogal een bom geven... Maar ik geloof in mensen waarvan anderen denken dat ze het niet kunnen of dat ze een slecht karakter hebben. Ik kan daar best mee overweg."

De 30-jarige rechterflankspeler speelde bij Anderlecht, Genoa, Fiorentina, Portsmouth en Racing Genk. Daarna volgde een tweede avontuur bij Anderlecht, een passage bij Montpellier, opnieuw Anderlecht en dan Mazembe.

KV Kortrijk legde met Ilombé 'Petit Pelé' Mboyo, Imoh Ezekiel en Kanu al drie spelers vast die een grote stap teruggezet hadden en bij de Kerels hun carrière nieuw leven hopen in te kunnen blazen.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes