De Boeck over Club Brugge: "Moeilijke wedstrijd"

09 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Club Brugge en KV Kortrijk openen vrijdagavond de derde speeldag in de Jupiler Pro League. Landskampioen Club Brugge pakte zes op zes. KV Kortrijk verloor kansloos tegen RSC Anderlecht en speelde gelijk op bezoek bij Antwerp FC. KVK-trainer Glen De Boeck blikt vooruit op de lastige verplaatsing naar het Jan Breydelstadion.

"Al bij al halen we een 1/6 na Anderlecht en Antwerp met een Kortrijk in volle opbouw. Ik vind dat geen slecht resultaat. Nu komt Club Brugge. Ze haalden zes op zes in de competitie en wonnen al de Supercup. In Moeskroen haalden ze de zege met 10 tegen 11 en dat zegt veel over de sterkte van Club. Ik verwacht ons aan een moeilijke wedstrijd, maar we moeten verder werken aan ons voetballistiek niveau. We zullen zien wat die wedstrijd geeft", blikt Glen De Boeck vooruit op de officiële website van KVK.

In maart van dit jaar hield Club Brugge de drie punten thuis tegen KV Kortrijk. 2-1 werd het toen na doelpunten van Diaby en Limbombe voor blauw-zwart. Stojanovic lukte een elfmeter voor KVK.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes