Meunier schept duidelijkheid over transfer

10 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Thomas Meunier was in de vorige twee seizoenen regelmatig bankzitter bij PSG. Dat wil hij niet een derde seizoen meemaken. Dus doken er speculaties over een transfer op. Er is echter veel veranderd.

Paris Saint-Germain nam afscheid van Unai Emery en koos met Thomas Tuchel voor een Duitse trainer, die een 3-5-2 systeem nastreeft. Dat past perfect bij Thomas Meunier.

Tel daar nog een ijzersterk WK bij. "Er was interesse van grote clubs, maar het lijkt wel duidelijk dat ik in Parijs zal blijven", stelt de voormalige speler van Excelsior Virton en Club Brugge tegenover L'Avenir. "Het bestuur rekent op mij. Mijn WK heeft veel veranderd, ze zouden zelfs mijn contract willen verlengen."

"Ik wil PSG niet verlaten met het gevoel dat ik er niet alles heb uitgehaald. Door de blessure van Dani Alves begin ik alvast met een voorsprong aan het nieuwe seizoen. Als ik goed speel, kan ik mijn plaats in het team veroveren."

Thomas Meunier ligt tot 30 juni 2020 onder contract in het Parc des Princes. Hij kwam voor 8 miljoen euro over van Club Brugge.

LEES OOK: Dit verdient de nieuwe trainer van PSG

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes