Jelle Vossen voelt zich geviseerd door de pers

10 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - TB
Een aanvaller minder bij Club Brugge, dat biedt meer speelkansen aan Jelle Vossen. De 29-jarige Bilzenaar is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Vossen stoort zich wel aan de kritiek die hij regelmatig te slikken krijgt.

"Ik had het in Genk ook al: ofwel is men voor ofwel tegen mij. En in de pers is men meestal tegen", stelt Jelle Vossen in Het Nieuwsblad.

De media hebben in het verleden een grote invloed gehad op het geweten van Vossen. "Hoe ik al werd afgemaakt, dat snapte ik vaak niet. Ze kunnen mij in elk geval nooit verwijten dat ik mij niet ten volle inzet."

Hij scoorde veertien en zestien keer in de competitie voor Club Brugge. Vorig seizoen bleef het bij zeven goals.

Vossen zit nu al aan drie stuks. Toch klonk er opnieuw wat kritiek, ook bij de fans op de sociale media. De voormalige speler van Racing Genk, Cercle Brugge, Middlesbrough en Burnley heeft een verklaring voor die stelselmatig terugkerende kritiek.

"Ik ben eentje tussen alles in, hé: geen spits, geen spelmaker, eerder een 9,5. Wellicht is het dat. Ach, ik probeer gewoon mijn ding te doen en mij daar zo weinig mogelijk van aan te trekken."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes