Jordy Clasie: "Dit soort dingen kunnen niet"

10 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Drie goals van Mance en eentje van Elayo, Feyenoord leed een 4-0 nederlaag tegen het Slowaakse Trencin AC en droomt best niet meer luidop van de volgende ronde in de Europa League. Aanvoerder Jordy Clasie (ex-Club Brugge) gromt.

"Het is heel moeilijk om zo snel een reactie gegeven", vertelde de huurling van Southampton tegenover FOX Sports. "Laat duidelijk zijn dat iedereen die vandaag op het veld stond Feyenoord-onwaardig was. Als je met 4-0 verliest kan je het zeker een wanprestatie noemen."

Clasie vindt het moeilijk om een verklaring voor de wanprestatie te geven "We gaan hier met de groep over samenzitten. Dit soort dingen kunnen niet. Je speelt Europees, zo moet je dat ook beleven. Als je ziet hoe we vandaag beginnen. In de eerste tien minuten liep je alleen maar achter de feiten aan. Zo ging dat de hele wedstrijd door."

Feyenoord heeft volgende week in De Kuip een wonder nodig om nog kans te maken op Europees voetbal.

"Onthutsend slecht"

"Feyenoord voor schut in Slowakije" en "Eropese afgang", kopt De Telegraaf. Volgens de krant is het probleem groter dan Feyenoord alleen. "Een jaar geleden werd PSV uit de voorronde geknald door een subtopper uit Kroatië, nu heeft een bescheiden clubje uit Slowakije Feyenoord in het ravijn gesmeten: 4-0. AZ is al uitgeschakeld voordat de competitie begint."

'Lamlendig Feyenoord laat zich slachten in Slowakije' en 'Het elftal van Van Bronckhorst zette zich voor schut in het warme Zilina’, valt in Trouw te lezen, terwijl de Volkskrant termen als 'Pijnlijke afgang Feyenoord' en 'een onthutsend slecht spelende ploeg’ hanteert.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes