Transferverzoek Luka Modric!

10 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
De transfersoap rondom Luka Modric nadert zijn hoogtepunt. Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez zit samen met de zaakwaarnemers van de Kroatische spelmaker. Ze zullen een formeel transferverzoek indienen, al zal de Champions League-winnaar zijn standpunt hoe dan ook niet veranderen en clubs op de transferclausule van 750 miljoen euro wijzen.

Pérez is ervan overtuigd dat Modric niet voor medio 2020 de gelederen van Real Madrid zal verlaten en is daarnaast van zins om de Kroatisch international een salarisverhoging aan te bieden. Het is onduidelijk of hij daarmee het voorstel van het geïnteresseerde Internazionale kan evenaren: tien miljoen euro tot medio 2020 én nog eens twee seizoenen in dienst van zusterclub Jiangsu Suning uit China tegen dezelfde financiële vergoeding.

Inter kan geen fikse transfersom op tafel leggen en Real Madrid zal hoe dan ook geen verhuur met een verplichte optie tot koop accepteren. Volgens AS heeft de Serie A-club zich nog niet officieel gemeld bij Real Madrid, al kan daar na vandaag nog verandering in komen. De sportkrant verzekert ook dat Modric bereid is om naar Real te luisteren en veel ervoor voelt om te blijven als hij daadwerkelijk een salarisverhoging krijgt.

Modric staat nu voor 6,5 miljoen euro per jaar op de loonlijst van Real Madrid en zou na een salarisverhoging op gelijke hoogte met spelers als Karim Benzema en Sergio Ramos komen te staan. De aanvoerder van het nationale elftal van Kroatië speelde eerder jarenlang voor Dinamo Zagreb en Tottenham Hotspur.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes