FC Barcelona toch nog transfer Pogba?

10 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De Engelse clubs mogen geen nieuwe spelers meer aantrekken, verkopen mag wel nog, tot en met 31 augustus. Volgens Engelse en Spaanse media mag er nog groot nieuws verwacht worden. FC Barcelona zou de strijd voor Paul Pogba niet opgeven. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou de dans leiden.

El Mundo Deportivo schrijft dat men bij de Catalaanse grootmacht nog altijd hoopt op Pogba. De middenvelder zou naar verluidt willen vertrekken bij United, mede vanwege zijn moeizame relatie met manager José Mourinho. Zaakwaarnemer Mino Raiola, die een goede relatie heeft met de clubleiding van Barça, is achter de schermen druk bezig om een transfer te realiseren, zo melden diverse Engelse media.

Mourinho zou inmiddels woest zijn op Raiola, daar de belangenbehartiger een overgang van Pogba aan het forceren is. De manager en de leiding van United zien een vertrek van de wereldkampioen absoluut niet zitten, zo klinkt het. Men ziet in Pogba een van de belangrijkste spelers in de selectie. De 25-jarige spelmaker ligt momenteel nog tot medio 2021 vast op Old Trafford.

Pogba heeft geen ontsnappingsclausule in zijn contract staan, dus United kan in principe vragen wat ze willen voor de Fransman. De zestigvoudig international keerde in de zomer van 2016 terug in Manchester, nadat United 105 miljoen euro overmaakte aan Juventus. Pogba heeft in totaal 95 wedstrijden voor United gespeeld, waarin hij 15 keer scoorde en 18 assists afleverde.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes