Arme Thibaut Courtois?

16 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Er lag een verbeterd contract klaar bij Chelsea, Thibaut Courtois wou echter terug in Spanje aan de slag. De Rode Duivel hoopt met Real Madrid meer prijzen te kunnen winnen. Maar hoe sterk is de Koninklijke in het post-Cristiano Ronaldo tijdperk?

Zinedine Zidane hield het voor bekeken bij Real Madrid. Was dat een teken aan de wand? Even later nam ook Cristiano Ronaldo afscheid. Bij Real rekenen ze nu op onder meer Gareth Bale, die de hoge verwachtingen niet wist in te lossen.

In de Europese Supercup in Talinn deed Courtois niet mee. Hij zag Real Madrie met 4-2 onderuit gaan tegen Atlético Madrid. Luka Modric zat ook in de tribune. De Kroatische middenvelder hoopt nog over te kunnen stappen naar Internazionale.

"Courtois is in een club terechtgekomen die zijn beste speler en bijgevolg zijn identiteit kwijt is", stelt Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws. "Courtois zat zoals verwacht in de tribune in Tallinn. Op de bank bij Madrid: Luka Modric. Hij wil graag naar Inter, dat vandaag en morgen - sluiting van de mercato in Italië - nog grote manoeuvres plant. Real Madrid staat voor een héél lang seizoen. Arme Courtois."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes