Real Madrid wil schadevergoeding van Internazionale

17 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Luka Modric aast op een transfer naar Internazionale. Een meerjarig contract en vooral meer verdienen, dat spreekt de Kroatische international wel aan.

Bij Real Madrid vinden ze dat gedoe maar niets. Voorzitter Florentino Perez stelt dat Internazionale Modric zonder toestemming heeft benaderd. Hij wil de Italiaanse club bij het CAS aanklagen, om zo een schadevergoeding te kunnen bekomen.

Real Madrid nam Modric in 2012 over van Tottenham Hotspur. Daar hoorde een transfersom van ongeveer 30 miljoen euro bij.

Internazionale bood een riant loon van 10 miljoen euro per jaar. Een contract voor vier jaar. Na zijn periode bij de Nerazzuri zou hij nog twee jaar kunnen uitbollen bij het Chinese Jiangsu Suning, dat dezelfde eigenaar heeft.

Modric zou - dankzij de druk uit de Serie A - een nieuw contract kunnen tekenen bij Real Madrid, waarmee hij na Gareth Bale komt in de lijst van bestbetaalde spelers bij de Koninklijke.

Hij zit aan 13 doelpunten in 257 officiŽle matchen in het shirt van Real Madrid. Modric won in die periode veertien prijzen, inclusief drie keer de Champions League.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes