Sterkhouder KV Mechelen aast op transfer

17 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De transfermolen draaide op volle kracht bij KV Mechelen. Het was een komen en gaan van spelers. Dat verhaal is nog niet afgelopen.

Zo geeft middenvelder Yacouba Sylla aan dat hij nog steeds op een transfer aast. "Ik speel voor een club, maar ook voor mezelf. Het gaat ook over mijn toekomst", zegt hij.

De 27-jarige Malinese middenvelder speelt pas sinds januari van dit jaar bij Malinwa. "De supporters staan aan de zijlijn en ze steunen me geweldig. Maar ze staan niet in mijn schoenen. Het gaat niet om de supporters, of de club, of om wat ik wil. Het is een beetje alles samen", vertelt hij tegenover Gazet van Antwerpen.

Hij wil KV Mechelen echter niet voor eender welke club verlaten. Caen en Stade Brest sloeg hij al af. "Die clubs hebben inderdaad ­geprobeerd, maar dat is geen stap vooruit. Ik ga in België ook niet voor een andere club spelen, dat zou niet logisch zijn. Dan blijf ik ­liever bij Mechelen."

"Het Midden-Oosten? Dat wijs ik zeker niet per definitie af. Ik heb geen schrik van een uitdaging. Als er niets komt, dan blijf ik met plezier. Maar iedereen weet wat mijn wens is."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes