Leko: "Antwerp is positieve verrassing"

17 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Landskampioen Club Brugge pakte tot nu toe 9 op 9. Antwerp FC staat samen met Racing Genk op de derde plaats met 7 op 9. Club-trainer Ivan Leko is onder de indruk van de Great Old.

“Ik vond hen tot nu toe een positieve verrassing. Antwerp is een fysiek sterke ploeg, met veel power, ervaring, loopvermogen, een solide defensie en een winnaarsmentaliteit gekneed door een goeie trainer. Het is een andere stijl dan de onze, maar er zijn in het voetbal enorm veel manieren om te winnen", aldus Ivan Leko tegenover het officiële clubkanaal.

Leko gelooft echter in zijn systeem om de drie punten mee naar Brugge te nemen. "Elke manier heeft zijn voordelen en verdient respect, maar ik geloof in de onze, ik geloof dat die goed genoeg is om te winnen. Ik ben alleszins blij dat er nu een wedstrijd met druk, nervositeit en spanning op het programma staat, da’s mooi voor het voetbal.”

De bal gaat zondag om 14u30 aan het rollen op de Bosuil. Vorig seizoen bleef blauw-zwart steken op een gelijkspel. Het haalde in extremis een 2-0 achterstand op.
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes