Leko: "Nog niet klaar op transfermarkt"

17 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Club Brugge haalde al een pak nieuwkomers in huis. Toch is het huiswerk van de landskampioen op de transfermarkt nog niet afgerond. Dat zei Ivan Leko op zijn perspraatje voor de wedstrijd van zondag tegen Antwerp FC.

"Op basis van vorig seizoen hebben we al lang ons plan voor deze transferperiode klaar", aldus Ivan Leko tegenover het officile clubkanaal. "Ik weet dus wat onze doelstellingen zijn, maar hou me niet bezig met de transfers. Mijn doelstelling is de volgende wedstrijd voorbereiden met de jongens die er zijn."

"In de tussentijd spreek ik zoals elke andere coach op elke persconferentie over transfers. Dat betekent dat geen enkel team klaar is. Maar dat betekent ook dat jongens als Openda, Dennis, Schrijvers, Baiye en Rits nu kansen krijgen om zich te bewijzen en te groeien, door transfers en blessures.

De nieuwkomers tot dusver: Mats Rits (KV Mechelen 1,5 M) - Arnaut Groeneveld (NEC) - Siebe Schrijvers (RC Genk 3 M) - Karlo Letica (Hajduk Split) - Clinton Mata (Genk/Charleroi 3 M) - Luan Peres (Ponte Preta/Fluminese 0,5 M).

Blauw-zwart is nog op zoek naar een doublure voor Wesley Moraes. Ook een middenvelder zou nog op het lijstje staan.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes