Mourinho haalt (weer) uit naar Manchester City

18 augustus 2018
instagram
In een nieuwe documentaire over het kampioenenjaar van Manchester City komt ook stadsgenoot en aartsrivaal Manchester United aan bod. Niet onlogisch want Man Utd eindigde als tweede. José Mourinho is niet te spreken over een aantal passages in 'All of nothing'.

In december 2017 boekten The Citizens een 1-2 overwinning op Old Trafford. Ben Kingsley, die de documentaire inspreekt, kadert de wedstrijd in als 'Guardiola versus Mourinho: balbezit versus verdediging, aanvallend voetbal versus de bus parkeren'.

In dezelfde aflevering wordt getoond hoe de supporters van Manchester City 'park the bus' scanderen. Mourinho trapt de bal terug.

"Je kunt ook een fantastische film maken én respect tonen voor anderen. Je hoeft niet respectloos te zijn om een mooie film te maken. Je kunt wel een rijke club zijn en de beste spelers ter wereld kopen, maar klasse kan je niet kopen. Dat hebben ze duidelijk laten blijken."

Mourinho is niet alleen boos vanwege die documentaire. Hij richt zich ook tot alles en iedereen die kritiek uitte.
"Als je leest wat er wordt geschreven, lijkt het alsof we zesde of zevende werden en iedereen het beter deed dan wij. Maar we waren tweede."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes