Vier goals in Cercle Brugge - Zulte Waregem

18 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Zulte Waregem speelde zijn ongeslagen status kwijt op het veld van promovendus Cercle Brugge, dat de punten vlot blijft binnenhalen.

De ploeg van Francky Dury begon nochtans het best in het Jan Breydelstadion. Dat doelgevaar leverde echter geen doelpunt op. Zoals zo vaak is het dan aan de andere kant raak. Daar hoorde een flater van doelman Sammy Bossut bij.

De ervaren keeper liet de bal bij een hoekschop vallen en Omolo tikte de bal dankbaar binnen. 1-0 na 33 minuten. Essevee ging op zoek naar de gelijkmaker.

Francky Dury greep tijdens de pauze in en bracht nieuwkomer Mamadou Sylla in. Een goede ingreep want het duo Sylla-Harbaoui toonde zich. Sylla maakte er voor het uur 1-1 van. Zulte Waregem drukte door en ging voluit voor de drie punten. Nadri stond echter puik te keepen.

De 2-1 viel aan de overkant, een strafschopdoelpunt van Gianni Bruno. Cercle Brugge putte moed uit die nieuwe voorsprong en ging voor de beslissende treffer. Met nog enkele minuten te spelen deed Bruno de boeken toe.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes