Vandenbempt neemt het op voor Van Crombrugge

19 augustus 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hendrik Van Crombrugge was klaar bij AS Eupen. Standard, Club Brugge, Racing Genk, Anderlecht, Antwerp, AA Gent, ze werden allemaal aan Van Crombrugge gelinkt. Maar hij staat ook dit seizoen nog onder de lat bij de Panda's.

Hendrik Van Crombrugge werd al meermaals aan een transfer (naar een Belgische topclub) gelinkt. Toch kwam het er voor de doelman van Eupen nog steeds niet van.

"Van Crombrugge toonde zijn klasse ook naast het veld met een evenwichtig en opbouwend discours over zijn schiettenthouderschap en over zijn persoonlijke situatie. Voor Eupen is hij onmisbaar, maar de doelman Van Crombrugge verdient het om zich te ontwikkelen op een hoger niveau, in een betere ploeg met ambitie, en te ontdekken of hij dan het (hogere) niveau haalt dat zijn goeie, maar zo vaak vruchteloze werk in Eupen doet vermoeden", zegt Peter Vandenbempt tegenover Sport/Voetbalmagazine.

In de zomer werd Van Crombrugge gelinkt aan onder meer Club Brugge en AA Gent. Beide ploegen kozen echter voor een andere doleman (respectievelijk Letica en Coosemans, red.). Coosemans zat de voorbije twee wedstrijden in de tribune.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes