Courtois gelooft Lukaku niet

12 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Romelu Lukaku vertelde in een interview met een Amerikaanse zender dat hij na het EK 2020 mogelijk zou stoppen als Rode Duivel. Dat nieuws zindert nog altijd na.

De aanvaller is dan nog maar 27 jaar. Vincent Kompany gaf al aan dat hij Lukaku persoonlijk naar de interlands zou brengen. Andere spelers verwachten ook niet dat 'Big Rom' in 2020 af zal zwaaien.

"Of ik hem geloof? Niet echt, maar je weet nooit natuurlijk", reageert Thibaut Courtois bij Het Nieuwsblad. "Een aanvaller als Lukaku krijgt veel trappen en heeft weinig rust. Dat weegt op den duur door."

"Maar stel dat we het EK zouden winnen, dan kan ik me niet inbeelden dat hij er mee stopt. Het zou alleszins heel jammer zijn."

Jan Vertonghen vreest ook niet voor een vertrek van Romelu Lukaku. "Ik begrijp dat het verleidelijk is om dat te denken, want voortdurend interlands spelen kan fysiek zwaar zijn. Maar ik geloof er niet echt in. Andere jongens dachten voor het WK misschien ook aan stoppen en kijk: er is niemand weg. Als de sfeer is zoals die nu is, gebeurt dat niet."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes