Hans Vanaken tekende niet zomaar nieuw contract

13 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na het debuut van Hans Vanaken bij de Rode Duivels kreeg hij van jan en alleman de raad in een volgende transferperiode werk te maken van een nieuw verhaal. Pas als lid van een buitenlandse club zou hij een reŽle kans maken als international. Maar Vanaken tekende een nieuw contract bij Club Brugge!

Kampioen spelen, eerste cap bij de Rode Duivels, de groepsfase in de Champions League. Dan loop je steeds meer in beeld bij andere ploegen.

Hans Vanaken stemde echter in met een contractverlenging tot medio 2023. Meer zekerheid en meer verdienen versus een hogere transfersom, waardoor het moeilijker wordt om weg te geraken.

Voor de Profvoetballer van het Jaar 2017 tellen echter nog andere dingen mee.

"Ik voel me enorm gelukkig in Brugge. Op het veld, maar ook privť. Er was geen enkele reden om dit voorstel te weigeren. Over vijf jaar ben ik 31, maar dan kunnen er misschien nog enkele jaren bij", aldus Vanaken in Het Nieuwsblad.

De Limburger woont in Knokke-Heist en lijkt niet van plan Club Brugge voor gelijk welk avontuur te ruilen.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes