Ceulemans over toekomst Vanaken

13 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hans Vanaken mocht zich bij de Rode Duivels maken en pikte zijn eerste minuten mee. Daar hoorde advies bij: trek zo snel mogelijk naar een andere competitie, om meer kans te maken op een nieuwe kans. Maar Hans Vanaken voelt zich goed bij Club Brugge en tekende bij tot midden 2023.

Jan Ceulemans speelde tussen 1978 en 1991 bij Club Brugge, zijn tweede ploeg na Lierse SK. Goed voor 191 doelpunten in 405 wedstrijden.

"De trend van vroeger zet zich een beetje verder in deze generatie. Als ik naar mezelf en anderen kijk, zoals Franky Van der Elst en Gert Verheyen. Wij speelden vele jaren bij Club. Dat is in het hedendaagse voetbal niet altijd gemakkelijk”, vertelt hij aan Voetbalkrant. "Het is belangrijk om een volgende transfer goed te overwegen."

"Sommige spelers kiezen voor het geld, en zitten er niet mee in om wat minder te spelen. Vanaken zit nu prima bij Club en zal ongetwijfeld meer verdienen. Ik denk dat hij en zijn entourage nuchter genoeg zijn om daarin de juiste beslissing te nemen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes