Rode Duivel liet Napoli links liggen

13 september 2018
instagram
Yannick Carrasco kwam wat minder in beeld bij Atlético Madrid en had de clubs voor het uitkiezen. Zijn zaakwaarnemer laat nu weten dat Napoli een concrete optie was. Carrasco koos echter voor meer geld.

Een transfer naar een topclub in de Serie A of een club in de Chinese Super League, het verschil op financieel vlak is groot. Officieel luidt het dat Yannick Carrasco vooral geboeid was van het project dat de Aziaten voor ogen hebben.

"Het sportieve project heeft me overtuigd. Ik wil net zoals Hulk, Ezequiel Lavezzi, Fabio Capello en natuurlijk mijn goeie vriend Axel Witsel mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de sport in dit land", stelde de voormalige speler van Racing Genk en AS Monaco.

"Ik baseer deze stellingname niet alleen op hoop. Ik heb concrete aanwijzingen dat Carrasco in de toekomst in Italië gaat voetballen. Ik ken de sponsor al van bij Atletico en nu wil Wanda investeren in het Chinese voetbal."

Het draait natuurlijk hoofdzakelijk om geldgewin. Carrasco vangt bij Dalian Yifang 10 miljoen euro per jaar!

"Het is nutteloos om geheimen in het voetbal te houden. Het klopt dat er veel belangstelling was van Napoli", zegt Christophe Henrotay tegenover Radio Marte. “Uiteindelijk koos hij echter voor China, maar ik ben ervan overtuigd dat hij vroeg of laat zeker in Italië gaat spelen, want de Serie A is voorbestemd om nog flink te groeien."Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes