OFFICIEEL: Gabulov verlaat Club Brugge

14 september 2018
instagram
Geen Vladimir Gabulov meer bij Club Brugge. De 34-jarige Russische international belandde in januari bij Blauw-Zwart, ging enkele keren in de fout, en belandde op een zijspoor. Na het WK 2018, waar hij tweede keeper was, liet een transfer op zich wachten. Er is een oplossing gevonden.

De 34-jarige Russische doelman stond bij Dinamo Moskou, CSKA Moskou, FC Anzhi Makhachkala en Arsenal Tula onder de lat. Club Brugge was zijn eerste avontuur in een andere competitie. Dat liep niet naar wens, waarbij communicatieproblemen een rol speelden.

"Ik heb mijn contract bij Club officieel verbroken. Ik wil mijn ploegmaten, de technische staf en de supporters bedanken voor alles. Het was een prachtige ervaring voor mij", meldt Gabulov via Instagram. "De Belgische titel met een goed team, een mooie stad en een schitterende sfeer in het stadion: ik bewaar goede herinneringen van mijn tijd bij Club."

Hij stond vorig seizoen in negen competitiewedstrijden onder de lat en was tien keer bankzitter. Gabulov pikte ook één bekermatch mee.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes