Keeper AA Gent greep naast transfer

14 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij AA Gent hielden ze rekening met een vertrek van Lovre Kalinic en haalden ze Colin Coosemans bij KV Mechelen weg. Kalinic bleef echter. Yannick Thoelen kon naar NAC Breda en Sporting Charleroi.

De 28-jarige Limburger mocht vorig seizoen niet naar STVV, dat daarna voor Kenny Steppe van Zulte Waregem koos. Yannick Thoelen had nu een aanbieding van NAC Breda op zak en hij kwam in beeld bij Sporting Charleroi.

"De Nederlanders zijn zelfs een wedstrijd van mij in de voorbereiding komen kijken", stelt Yannick Thoelen in Het Belang van Limburg. "Ook Charleroi toonde interesse, maar dat sleepte te lang aan. Het was de bedoeling dat ik definitief werd gehaald, maar AA Gent stemde uiteindelijk niet in. Ik mocht niet weg."

In de wetenschap dat Lovre Kalinic bleef en Colin Coosemans nieuws was, moest Thoelen toch even slikken.

"Ik liep enkele dagen gefrustreerd rond, maar je moet weer verder. AA Gent blijft ten slotte mijn werkgever."

Hij was vier keer bankzitter in de competitie en mocht in de thuismatch tegen Lokeren (2-1) Kalinic vervangen. In de voorronde van de Europa League was Thoelen vier keer tweede keeper.

Coosemans kwam in actie tegen Standard en Zulte Waregem en stond ook in de uitmatch tegen Jagiellonia Bialystok onder de lat.
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zr knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes