Dure aanwinst Anderlecht is er klaar voor

14 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht probeerde wekenlang Bubacarr Sanneh aan de haak te slaan. Het Deense FC Midtjylland klampte zich echter vast aan een hoge vraagprijs. De Brusselaars hapten dan toch maar toe. Een investering van 8 miljoen euro!

Gekkenwerk volgens een aantal analisten. Bij Anderlecht hopen ze dat Sanneh een veelvoud zal opbrengen. Een gedachtengoed dat ook bij de transfer van Nicolae Stanciu (9,8 miljoen euro) naar voor kwam.

Net als bij Stanciu komt er een grote druk op de schouders van Sanneh te liggen. Hij zal als duurste verdediger in de Pro League constant onder de loep genomen worden.

"Dat hoort bij topvoetbal. Het is volkomen normaal dat de Anderlecht-fans in mij een potentiŽle sterkhouder zien. Al was het maar door de transfersom", reageert Bubacarr Sanneh bij HLN. "Ik wil bewijzen dat ik die centen waard ben."

"Wie weet lever ik straks het dubbele op. (droog) Al moet ik dan veel vooruitgang boeken", merkt de Gambiaanse international op.

Vanwege het interlandvoetbal trainde hij slechts een handvol dagen mee met Anderlecht. Toch mag hij aan de aftrap verwacht worden in de zware uitwedstrijd tegen Racing Genk.

"Bij Midtjylland kom je niet in de ploeg als je niet kunt uitvoetballen, hoor. De driemansdefensie beheers ik ook, zo speelden we in Denemarken meestal."

Voorspel gratis de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt in KRC Genk - RSC Anderlecht & win Ä25.000.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes