Vreemde gang van zaken bij Anderlecht

20 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht ging voor Chancel Mbemba. Dat deden ze op het einde van de zomermercato ook voor Lazar Markovic. Twee keer werd het niets. Sportief directeur Luc Devroe stelt nu dat Anderlecht beter af is zonder Mbemba en Markovic!

"Eigenlijk ben ik blij dat we Markovic niet haalden", citeert Het Nieuwsblad Devroe. "Bekijk zijn statistieken van de afgelopen twee jaar: een paar matchen bij Anderlecht en that’s it."

Toch probeerde Anderlecht de Servische speler terug naar het Astridpark te halen!

"Ja, we spraken met hem, maar hij kon alleen komen op onze voorwaarden. Als Markovic zijn pet tussen 15 uur en 22 uur helemaal draait … Tja. We probeerden hem ook een beetje te halen uit nostalgie. De fans hebben het voor hem, maar nostalgie is geen goed argument om te beslissen. Daarom is het misschien ook goed dat Chancel Mbemba niet kwam."

Waarom tijd en geld in spelers steken die je er niet echt bij wil hebben? Voorzitter Marc Coucke liet na het einde van de mercato weten dat Anderlecht er jammer genoeg niet in geslaagd was Lazar Markovic vast te leggen. Trainer Hein Vanhaezebrouck maakte duidelijk dat Anderlecht bereid was ver te gaan voor deze speler.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes