"Het sprookje van Courtois kraakt"

20 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Tegen AS Roma stond Thibaut Courtois niet tussen de palen bij Real Madrid. Real-trainer Julen Lopetegui liet Kylor Navas onder de lat plaatsnemen. Een grote teleurstelling voor de 26-jarige Rode Duivel.

"Het sprookje Real Madrid kraakt", stelt ook Hugo Camps vast in Het Laatste Nieuws. "Hij dacht als een koning te worden onthaald in Bernabéu, maar de egards waren zuinig. Overigens toeterde de coach van Atlético, Diego Simeone, dat Courtois bij hem nooit eerste keeper zou zijn. De Madrileense afbladdering van de beste keeper van het WK lijkt bijna een complot."

"Gelukkig haalt Thibaut Courtois de motivatie uit zichzelf en heeft hij geen derden nodig om scherp te staan. Maar achter zijn façade woekert wel diepe teleurstelling. Anderen zouden er een gebroken carrière aan overhouden, Courtois is alleen belust op weerwraak. De Rode Duivels krijgen een getergde doelman terug die God en de duivel uit de kruising zou slaan."

Tijdens de laatste twee competitiewedstrijden stond Courtois in het doel bij Real Madrid. Zowel tegen CD Leganés (4-1) als Athletic Bilbao slikte hij een tegendoelpunt (1-1).
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes