Carcela haalt zwaar uit

20 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Mehdi Carcela belandde in januari terug bij Standard en eiste meteen een hoofdrol op in de Pro League. Nu loopt het minder vlot. De Marokkaanse dribbelaar klopt op tafel.

Na de Waalse derby tegen Charleroi klonk er kritiek. Carcela trapte vanop vier meter de bal keihard naar de dug-out van de bezoekers.

Carcela vindt dat niet hij maar de arbitrage de schuld moet krijgen. In een interview met de Franstalige krant L'Avenir pikt Carcela daar verder op in.

“Ik heb het al proberen duidelijk te maken aan arbiters. Iedere keer opnieuw zeggen ze dat ze de spelers beschermen tegen gevaarlijke tackles. Maar de waarheid is dat ze dat niet doen", gromt Carcela. "We worden met meerdere spelers hard aangepakt in de Belgische competitie en de scheidsrechters doen er gewoon niets aan!”

“Ze moeten vaker een fout fluiten. Ik kan haast geen dribbel meer inzetten of een pass versturen, zonder dat ik een tik krijg. Dit is anti-voetbal!"

"Misschien laat ik me niet voldoende vallen. Ik probeer altijd zo lang mogelijk recht te blijven staan. Een fout is een fout, dus een scheidsrechter moet ook in zulke gevallen fluiten."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes