Dury wijst (niet) naar het bestuur

21 september 2018
instagram
Het gaat niet goed met Zulte Waregem. Met 5 op 21 draait Essevee onderaan mee, waar de ambitie Play-off 1 is. Francky Dury houdt een wrange nasmaak aan de zomermercato over.

Het was weer een komen en gaan van spelers in het Regenboogstadion. Zulte Waregem greep naast een aantal targets. Omar Govea ruilde Moeskroen voor AA Gent. Julien De Sart nam afscheid bij Essevee en belandde bij KV Kortrijk.

"Geen balans vinden tussen aanval en verdediging. Eerlijk: ik vind die maar niet. Het heeft niets te maken met een gebrek aan mentaliteit. Iedereen weet waarover het gaat", stelt de trainer bij Het Nieuwsblad.

Dat Zulte Waregem De Sart niet definitief wist over te nemen van Middlesbrough en bij rivaal KV Kortrijk belandde doet pijn.

"Voor ons moest hij nog 750.000 euro kosten. Hoe kon dat nu? Dat weet ik niet. Maar ik heb niet onderhandeld. Maar ik ben niet de man die in de media wijst naar anderen als het niet goed loopt. Ik ben de coach en als je een verantwoordelijke zoekt voor de 5 op 21: die zit voor u. Iedereen binnen de club weet perfect wat ik wilde."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes