Nieuwe concurrent voor Club Brugge, Standard en Anderlecht

21 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge staat opnieuw bovenaan, met Racing Genk als eerste achtervolger. Bij Standard en Anderlecht, vorig seizoen twee en drie, zitten ze met behoorlijk wat kopzorgen. Idem dito bij AA Gent, dat graag bij de top wil behoren.

Volgens Dimitri Daeseleire en Guy Dufour doen die clubs er goed aan rekening te houden met Antwerp FC. De Great Old heeft opnieuw zijn start niet gemist. Vorig seizoen volgde na de winterstop een terugval, nu lijken ze beter gewapend.

"Het Antwerp van nu is niet te vergelijken met het Antwerp uit mijn tijd", stelt Guy Dufour bij Het Belang van Limburg. "Er staat nu een fraai stadion en er schuilt veel kwaliteit in de spelerskern."

"Fysieke kracht en een vechtploeg vol beren hadden ze vorig seizoen al, nu is daar met Refaelov de perfecte pion bijgekomen om het voetballend vermogen op te krikken. Ook al is hij slechts gehuurd, hij is dé transfer voor Antwerp."

"Meedoen in de eerste kolom of bij de eerste zes geraken is een grote stap, daar blijven is de volgende opdracht", merkt Dimitri Daeseleire op. "Maar als de investeerders, met Gheysens en D'Onofrio aan het bewind, hun ding blijven doen, zie ik Antwerp op termijn als een bedreiging voor Anderlecht, Club en Standard."

Met 15 op 21 staat Antwerp op de derde plaats. Zaterdag is het stamnummer 1 te gast bij STVV.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes